Beskrivning av verksamheten

Så om ni nu skall ställa till med festligheter i hemmet eller i lokalen, för familjen eller för kompisgänget. Ha oss i åtanke och låt oss få briljera med det vi är bäst på, mat, dryck och sambandet däremellan. Så om ni nu skall ställa till med festligheter i hemmet eller i lokalen, för familjen eller för kompisgänget. Ha oss i åtanke och låt oss få briljera med det vi är bäst på, mat, dryck och sambandet däremellan.

Vi gör det mesta när det gäller catering; stort som smått. Vi har mångårig erfarenhet av restaurangbranschen och detta har gett oss en mycket bred kunskap. Vi tar hand om allt från enbart matleverans till det kompletta evenemanget i lokal, hemma hos er, eller i exempelvis tält. Varför inte ta hem kocken en kväll och få restaurangupplevelsen i hemmet. Mat och dryck, festlokal, bord, stolar, porslin, dekorationer, ljud och ljus, underhållning och personal, Ni bestämmer själva hur mycket hjälp ni behöver.

Om oss

Kvalité, ödmjukhet och personlighet är något vi värdesätter högt. Fokus kommer att ligga på dem bästa råvarorna och tillagningsmetoderna för att göra er upplevelse eller middag till den bästa. Det finns inget som är för litet eller för stort för oss.

Magnus

Har huvudansvaret på Vinterträdgården samt till vår cateringverksamheten.

magnus@gastronomiskcatering.se

073-330 86 89

Fredrik

Ekonomiansvarig

 

fredrik@gastronomiskcatering.se

070-343 77 11

Richard

Har huvudansvaret för all matlagning samt personaluthyrning.

richard@gastronomiskcatering.se

070-221 50 16