Måndag den 10 november

Kyckling med äggnudlar, grönsaker och Nam Pla.

Bratwurst med ljummen potatissallad, surkål, rödvinsås och dijonnaise.

Friterad tofu med äggnudlar, grönsaker och srirachamajonnäs.

Tisdag den 11 november

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.

Frasig torsk med tartarsås, citron och dill.

Frasig blomkål med tartarsås, citron och dill.

Onsdag den 12 november

Nattbakad karré, vitt vin, tomat, gremolata och rostade rotfrukter.

Färsbiffar med grönpepparsås och broccoli.

Vegetariska biffar med grönpepparsås och broccoli.

Torsdag den 13 november

Fetaostgratinerad kyckling med rattatouille och basilikacrème.

Soppa och pannkaka med sylt och grädde.

Halloumi med rattatouille och basilikacrème.

Fredag den 14 november

Tagliatelle med salcicia, tomat och riven parmesan.

Chili con carne med jalapenos, gräddfil, picklad rödlök och nachos.

Linsragu med bönor, jalapenos, gräddfil, picklad lök och nachos.

    E-post